Barcelona a depăşit-o pe Real la numărul de trofee: "Un an istoric"



023 декабря 2015

**VIDEO** Barcelona a depăşit-o pe Real la numărul de trofee:

FC Barcelona a încheiat un 2015 fantastic, cucerind cinci trofee din şase posibile, iar conducerea catalanilor nu a ratat ocazia de a trimite săgeţi în direcţia rivalilor de la Real Madrid.

"A fost un an istoric, în care am câştigat cinci dintre cele şase trofee pe care le puteam câştiga. Cu victoria de duminică, suntem clubul cu cele mai multe trofee din lume", a declarat preşedintele Barçei, Josep Maria Bartomeu, la tradiţionala întâlnire de Crăciun cu presa.

Odată cu succesul de la Campionatul Mondial al Cluburilor, Barcelona are 83 de trofee cucerite de-a lungul istoriei sale în competiţiile oficiale, cu unul mai mult decât Real Madrid.

Catalanii au câştigat 23 de titluri ale Spaniei, 5 Ligi ale Campionilor, 27 de Cupe ale Spaniei, 3 Mondiale ale cluburilor, 5 Supercupe ale Europei, 11 Supercupe ale Spaniei, 4 Cupe ale Cupelor, 2 Cupe ale Ligii şi 3 Cupe ale Oraşelor Târguri (actuala Europa League).

"2014 a fost un an dificil. A fost anul cazului Neymar, al sancţiunii primite din partea FIFA şi al morţii lui Tito Vilanova.

Am spus că 2015 va fi anul reînnoirii şi a fost un an istoric, extraordinar, imposibil de uitat. Suntem Barcelona celor cinci trofee", a mai spus Bartomeu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑