Meci dificil în Divizia Naţională! Dacia Chişinău îşi va încerca puterile cu FC Tiraspol



Foto: uefa.com

Un nou meci tensionat în Divizia Naţională! Dacia Chişinău, una din principalele candidate la titlu, se va duela în etapa a 27-a cu FC Tiraspol. Statistica este de partea tiraspolenilor, care nu au pierdut în faţa Daciei în ultimii trei ani.

Dacia Chişinău şi FC Tiraspol se vor întâlni în acest sezon pentru a treia oară. Lupii-galbeni nu au reuşit să învingă gruparea tiraspoleană din 2012, iar acum au nevoie de victorie pentru a rămâne în lupta pentru titlu.

Partida va avea loc astăzi, la Tiraspol, cu începere de la ora 18:00. Cele două formaţii se vor duela şi săptămâna viitoare, în semifinalele Cupei Moldovei.

O altă echipă care luptă pentru titlu, Milsami va juca tot astăzi, în deplasare, cu Saxan Ceadîr-Lunga. Ultimele două meciuri din etapa a 27-a vor avea loc sâmbătă.

Zaria Bălţi va juca în deplasare cu Academia, iar Zimbru se va confrunta pe teren propriu cu Dinamo Auto Tiraspol. Sheriff este liberă în această rundă.

Dacia, Milsami şi Sheriff ocupă primele trei poziţii în clasament, având câte 43 de puncte, însă gruparea tiraspoleană are cu un meci mai mult jucat. FC Tiraspol este pe locul patru, fiind urmată de Zimbru, Saxan şi Academia. Zaria şi Dinamo Auto sunt codaşele clasamentului.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑