Ţăranii care locuiesc în preajma circuitului din New Delhi, nemulţumiţi. "Copiii nu pot studia la şcoală, iar vacile nu dau lapte"



024 октября 2013

 

Marele Premiu al Indiei la Formula 1 nu este aşteptat cu sufletul la gură de toţi locuitorii acestei ţări. Organizarea cursei a trezit nemulţumiri în rândul ţăranilor care locuiesc în preajma circuitului din New Delhi. Aceştia s-au plâns că din cauza lucrărilor de pregătire, copiii lor nu pot studia la şcoală, iar vacile nu le mai dau lapte.

"Aerul este poluat aici. Zgomotele sunt atât de mari, încât copiii noştri nu pot învăţa la şcoală. Vacile, la fel, au frică de aceste zgomote şi nu mai dau lapte. Noi nu avem niciun beneficiu din această cursă", a declarat un bărbat.

Locuitorii din preajma circuitului de Formula 1 din New Delhi vor avea motive de bucurie anul viitor. Marele Premiu al Indiei nu a fost inclus în programul Mondialului de Formula 1, însă organizatorii întrecerii promit că marele spectacol va reveni în India cel devreme în 2015.

"Formula 1 nu va fi în India anul viitor, dar acest lucru nu înseamnă că la New Delhi nu vor mai avea loc curse niciodată. Suntem siguri că în 2015, sau în 2016, Formula 1 va reveni în India, iar anul viitor vom încerca să găzduim alte competiţii internaţionale", a spus purtătorul de cuvânt MP al Indiei.

Sebastian Vettel îşi poate asigura titlul mondial duminică, dacă se va clasa cel puţin pe locul cinci în India.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑