Eibar – Real Sociedad 1-0! Ex-stelistul Piovaccari a debutat în Primera!



025 августа 2014

 

**VIDEO** Eibar – Real Sociedad 1-0! Ex-stelistul Piovaccari a debutat în Primera!

Nou-promovata Eibar a provocat primul șoc al sezonului în Spania! La primul său meci din istorie în La Liga a învins-o pe Real Sociedad, scor 1-0.

Eibar a avut prima ocazie a serii în minutul 7, când a trimis cu capul puțin pe lângă poartă după lovitura liberă a lui Lara. Real Sociedad a răspuns prin Canales, însă șutul său deviat a fost blocat de Xabi Irureta în minutul 19.

Gazdele au fost din nou periculoase la șutul lui Javi Lara, când Zubikarai a respins cu greu, iar apoi a intervenit salvator și la lovitura de cap a lui Arruabarrena, din minutul 25.

Eibar a dechis scorul la ultima fază a primei reprize: Javi Lara a executat perfect o lovitură liberă dintr-un unghi dificil și l-a învins pe Zubikarai în ultimul minut al primei reprize.

Real a trecut pe lângă egalare la zece minute după startul reprizei secunde, cand Agirretxe a ratat inexplicabil. Introdus în partea secundă, mexicanul Vela putea egala din centrarea lui Zaldua, însă a trimis pe lângă.

Până la urmă, a rămas 1-0 pentru Eibar, la care a debutat și fostul stelist Federico Piovaccari, introdus în cel de-al treilea minut al prelungirilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑