Barcelona a infirmat superstițiile! O pisică neagră a intrat pe teren cu Elche



025 августа 2014

 

**VIDEO** Barcelona a infirmat superstițiile! O pisică neagră a intrat pe teren cu Elche

Barcelona nu mai concepe să rateze titlul în Primera Division și speră să le depășească de această dată pe rivalele Real și Atletico, bătălia pentru supremație anunțându-se deja una pe muchie de cuțit.

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, catalanii s-au temut să nu înceapă însă sezonul "cu stângul" împotriva lui Elche, fosta echipă a lui Cristi Săpunaru. O pisică neagră a pătruns pe gazon în primele zeci de secunde, iar jucătorii nu au reușit să o îndepărteze prea ușor, spre amuzamentul suporterilor din tribune, chair și Luis Enrique distrându-se copios pe banca tehnică.

Pisica a pornit într-o adevărată cursă din careul catalanilor, a ieșit de pe teren, apoi a revenit pe gazon, spre surprinderea generală a jucătorilor, care nu au reacționat în niciun fel.

Oamenii de ordine au încercat să rezolve problema, iar pisica a fost prinsă în cele din urmă de unul dintre aceștia, după aproximativ două minute, astfel că jocul dintre Barcelona și Elche s-a putut relua. Până la urmă, întâmplarea nu a fost un semn rău pentru echipa lui Luis Enrique, care s-a impus cu scorul de 3-0 (VIDEO&DETALII AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑