Un sportiv japonez va dona victimelor unui cutremur banii câştigaţi la Soci



026 февраля 2014

 

Patinatorul japonez Yuzuru Hanyu va dona banii pe care îi va primi din partea statului pentru performanţa de la Olimpiadă. Sportivul a făcut acest anunţ după ce a revenit acasă, alături de cei 113 japonezi care au evoluat la Jocurile Olimpice de iarnă. 

Sportivii japonezi care au evoluat la Olimpiada de la Soci au fost întâmpinaţi la aeroportul din Tokyo de mii de suporteri.

Yuzuru Hanyu a declarat că va dona banii care i se oferă din partea statului pentru succesul obţinut, victimelor care au suferit din cauza unui cutremur în regiunea Tohoku. Conform presei din Japonia, Hanyu urmează să doneze aproximativ 60 mii de dolari.

"Am de gând să donez banii pentru victimele acelui cutremur. Totodată, voi dona bani pentru a fi construite şi patinoare. Acestea sunt planurile mele în timpul apropiat", a spus Yuzuru Hanyu.

Sportivii din Japonia au cucerit opt medalii la Olimpiada de la Soci, dintre care una de aur, patru de argint şi trei de bronz. La final, Japonia a ocupat locul 17 în clasamentul general pe medalii. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑