Moldova s-a înțeles să participe la cantonamentele comune cu Rusia, România, Ucraina și Bielarus



026 февраля 2014

 

Moldova a reușit să obțină numai un beneficiu de la Olimpiada de la Soci. După ce a rămas fără medalii, ministerul tineretului și sportului a ajuns la un acord de a desfășura în comun cu Rusia, România, Ucraina și Bielarus cantonamente pentru turneele internaționale. De acest lucru i-a convins pe colegii săi de peste hotare viceministrul tineretului și sportului Dragoș Hâncu, care a efectuat o vizită de lucru la Olimpiada de la Soci.


Olimpiada de la Soci i-a adunat în același loc nu numai pe sportivi, ci și pe conducătorii comitetelor naționale olimpice și ministerelor de profil. Din partea Moldovei la Olimpiada de iarnă au fost prezenți mnistrul tineretului și sportului Octavian Bodișteanu și locțiitorul acestuia Dragoș Hâncu. Ultimul a fost pe traseele olimpice și la întâlnirile cu colegii de peste hotare.

Conducătorii celor 5 ministere și departamente au discutat și problema stabilirii datei și locului desfășurării cantonamentelor comune. Ele se pot desfășura la unele obiecte olimpice de la Soci, unde sportivii moldoveni nu au avut rezultate excelente. Cel mai bun rezultat – locul 36 – l-a obținut Bogdan Macovei la sanie, care a anunțat despre încheierea carierei sportive.

ALEXANDRU BOTNARI PENTRU COTIDIAN
 

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑