Viorel Frunză: În meciul cu Zimbru vom lupta pentru cele 3 puncte



026 февраля 2014
 width=

Căpitanul FC Veris, Viorel Frunză, este încrezut în echipa sa şi declară că în meciul cu Zimbru se va lupta doar pentru cele trei puncte, chiar dacă adversarule ste unul dificil şi care pune mari probleme. Atacantul echipei noastre spune că va fi un meci frumos şi aşteaptă fanii să susţină "haiducii"!

Partida Veris - Zimbru se va juca vineri de la ora 13:00 la CSCT Buiucani. Intrarea este liberă.

Urmează o a doua întâlnire directă din istorie între Veris şi Zimbru. Prima a fost câştigată de Zimbru pe terenul lor, poate Veris să-şi adjudece acest meci? Care ar fi metoda, cheia succesului, de a lua cele trei puncte?

Aşteptăm cu mare nerăbdare începerea returului. Meciurile oficiale sunt cele mai frumoase şi importante. Vom face tot posibilul ca în meciul cu Zimbru să luăm cele trei puncte.

Diferenţa în clasament între echipe nu este una mare, Veris -37, Zimbru -30, se poate considera acest meci un derby, o partidă importantă pentru clasament şi poate una atractivă pentru microbişti?

Va fi un meci frumos. Cel mai bun să bată, sper că vom fi noi cei care vor lua cele trei puncte. Aşteptăm suporterii să vină la stadion să ne fie alături.

Este un nou an, un nou început, cu mulţi jucători noi în lot, poate fi considerată partida cu Zimbru drept un reper pentru viitoarele meciuri?

Am demonstrat că avem echipă şi colectiv, aceste lucruri sunt foarte importante pentru o echipă nouă. Le doresc jucătorilor nou veniţi la Veris multă baftă şi realizări pentru echipa noastră.

Care este atmosfera în sânul echipei după o iarnă lungă, friguroasă, cu antrenamente şi meciuri amicale doar în ţară?

Perioada de pregătire a fost una grea, dar toţi coechipierii au depus efort maxim pentru a ne atinge scopul.

Источник – ФК Верис


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑