&SONDAJ Marcelo, Calhanoglu sau Oxlade? Votează cel mai frumos gol al optimilor UCL!



026 февраля 2015

 

**VIDEO&SONDAJ** Marcelo, Calhanoglu sau Oxlade? Votează cel mai frumos gol al optimilor UCL!

S-au încheiat cele 8 meciuri din prima manșă a optimilor UEFA Champions League, iar golurile superbe nu au lipsit în meciurile transmise de Digi Sport.

Marcelo (Real Madrid), Hakan Calhanoglu (Bayer Leverkusen) și Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) au înscris cele mai frumoase goluri în acest an în UEFA Champions League, iar digisport.ro vă invită să alegeți cea mai frumoasă reușită.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO Schalke - Real 0-2. La Gelsenkirchen, Marcelo a stabilit scorul final, 0-2, jucătorul madrilenilor punctând cu un șut senzațional, la vinclu, de la marginea careului.

VIDEO Leverkusen - Atletico 1-0. Miercuri seara, Hakan Calhanoglu a adus victoria lui Bayer în fața finalistei UEFA Champions League cu un șut imparabil din careu, după o pasă decisivă oferită de Bellarabi.

VIDEO Arsenal - Monaco 1-3. La Londra, Arsenal a pierdut neașteptat în fața francezilor de la Monaco, fiind acum aproape eliminați din cea mai importantă competiție. Totuși, introdus în repriză secundă, Oxlade-Chamberlain a însris singurul gol al englezilor cu o execuție excelentă din afara careului, fără nicio șansă pentru Subasic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑