Un fotbalist care a evoluat la Campionatul Mondial pentru Nigeria şi a jucat pentru echipe ca AS Monaco a ajuns în Divizia Naţională



026 августа 2014

 

21.08.2014 19:13

Incredibil, dar adevărat. Un fotbalist care a evoluat la Campionatul Mondial pentru Nigeria şi a jucat pentru echipe ca AS Monaco şi Lokomotiv Moscova a ajuns în Divizia Naţională. Saxan Ceadîr Lunga este formaţia care a dat lovitura şi l-a transferat pe Sani Kaita. Nigerianul spune că este fericit ca a ajuns în Moldova, chiar dacă se antrenează pe un teren plin de hopuri din satul Nimoreni.

Saxan Ciadar Lunga a reuşit poate cel mai răsunător transfer din istoria fotbalului moldovenesc. Sani Kaita are un CV impresionant. A jucat pentru Nigeria la Campionatul Mondial din 2010, iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipe ca AS Monaco, Lokomotiv Moscova, Kubani Krasnodar şi Metallist Harkov. Din cauza accidentărilor, Kaita nu a jucat la nicio formaţie în ultimii doi ani.

Sani Kaita se pregateşte acum cu echipa Saxan Ceadîr Lunga pe stadionul din satul Nimoreni. Mijlocaşul nigerian susţine ca nu s-a mai antrenat în asemenea condiţii, însă nu vede o problemă în acest lucru.

Kaita nu este singurul jucător african transferat în această vară de Saxan. La formaţia din Ceadîr Lunga sunt legitimaţi alţi 4 fotbalişti de culoare. Saxan a promovat în acest sezon în Divizia Nationala, iar în primele patru etape nu a suferit nici o înfrângere. Echipa pregătită de campionul olimpic, Vladimir Liutîi se află pe locul patru în clasament, depăşind echipe ca Sheriff şi Zimbru.

Saxan va juca în etapa următoare cu Zimbru la Chişinău.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑