Atletico Madrid a început cu stângul noul sezon din Primera Division



026 августа 2014

 

Atletico Madrid a debutat cu o remiză în noul sezon din Primera Division. Campioana în exerciţiu nu a reuşit să marcheze nici un gol pe terenul Rayo Vallecano, scor 0-0. În celelalte meciuri, Real Madrid a învins cu 2-0 nou-promovata Cordoba, iar Villareal a trecut cu acelaşi scor de Levante.

Cu antrenorul Diego Simeone suspendat, Atletico Madrid a înregistrat doar o remiză albă în meciul cu Rayo Vallecano. Marcatorul singurului gol din returul Supercupei Spaniei câştigate de madrileni acum trei zile, Mario Mandzukic a ratat cele mai mari ocazii ale meciului. 

De partea cealaltă, Real Madrid a debutat cu succes în noul sezon. "Galacticii" au învins cu 2-0 nou-promovata Cordoba. Benzema a deschis scorul în minutul 30, iar Ronaldo, aflat la meciul cu numărul 250 pentru Real, a stabilit scorul final cu un şut de la aproximativ 30 de metri. 

În ultimul meci al acestei etape, Villarreal s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Levante. Nigerianul Ikechukwu Uche şi rusul Denis Cerîşev, împrumutat de la Real Madrid în această vară, au marcat cele două goluri ale echipei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑