Steaua a măcelărit "câinii roşii" şi merge ca favorită la calificare în finală



 

Steaua a învins cu 5-2 pe Dinamo în partida tur din semifinalele Cupei României şi roş-albaştrii sunt favoriţi la calificarea în finala competiţiei. Totodată, elevii lui Reghecampf au preluat conducearea la victorii în partidele directe cu "câinii", scorul fiind acum 55-54.

După un start de meci echilibrat, Steaua a preluat controlul, profitând şi de erorile din apărarea dinamovistă, şi în minutul 22, după o fază prelungită de atac, Latovlevici a deschis scorul, cu un lob peste Bălgrădean.

Dinamo a egalat în minutul 32, prin Dorin Rotariu care a trimis în plasă din şase metri după centrarea lui Lazăr. Steaua a revenit în avantaj în minutul 39, după un corner, Varela marcând din semi-foarfecă. Patru minute mai târziu, Chipciu a înscris pentru 3-1 după un şut de la 20 de metri, mingea fiind deviată uşor de Dragoş Grigore. În prelungirile reprizei, tot pe contraatac, Adrian Popa a rămas singur cu Bălgrădean, i-a pasat în lateral lui Tănase care a trimis în poarta goală.

La începutul reprizei secunde, Dinamo a redus din diferenţă prin Lazăr. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 76 de Keşeru, care a înscris pentru 5-2 după o pasă a lui Piovaccari.

Datorită acestei victorii, Steaua a preluat conducerea în ceea ce priveşte bilanţul din toate timpurile al meciurilor directe contra lui Dinamo. Steaua a înregistrat a 55-a victorie în "eternul derby", în timp ce Dinamo are 54 de succese.

Returul va avea loc pe 17 aprilie. În cealaltă semifinală, Petrolul şi Astra au remizat fără goluri la Ploieşti. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑