REZULTATELE tragerii la sorţi pentru duelurile din grupele Ligii Campionilor



028 августа 2014
FOTO: voceatransilvaniei.ro

La Monaco a avut loc tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor din acest an. Finalistele de anul trecut Real şi Atletico au evolua în grupa A şi respectiv B. "Grupa morţii" este E din care fac parte Bayern Munchen, Manchester City, ŢSKA Moscova şi AS Roma.

Gala festivă pentru tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor din acest an a durat mai mult ca de obicei şi a început cu un tribut oferit fostelor legende, Eusebio şi Alfredo Di Stefano, care s-au stins din viaţă în acest an. Imediat după prezentarea filmului a urmat tragerea la sorţi.

În Grupa A, finalista sezonului trecut Atletico Madrid va juca cu Juventus, Olympiacos şi Malmo. Iar în Grupa B, deţinătoarea trofeului, Real Madrid se va bate cu Basel, Liverpool şi echipa care a eliminat Steaua Bucureşti, Ludogoreţ Razgrad.

În Grupa C vor juca Benfica, Zenit, Bayer Leverkusen şi AS Monaco. În Grupa D vor evolua Arsenal Londra, Borussia Dortmund,Galatasaray Istanbul şi belgienii de la Anderlecht.

"Grupa morţii" în acest sezon este E, unde Bayern Munchen şi Manchester City vor juca cu ruşii de la ŢSKA Moscova şi AS Roma. Barcelona şi Paris Saint Germain au nimerit în grupa F alături de Ajax şi APOEL Nicosia.

Ultimele două grupe sunt mai echilibrate. Chelsea va juca alături de Schalke, Sporting Lisabona şi Maribor, iar în Grupa H, se vor duela pentru calificare în optimi formaţiile FC Porto, Şahtar, Athletic Bilbao şi BATE Borisov.

După tragerea la sorţi, UEFA a anunţat cel mai bun jucător din Europa din sezonul trecut. Trofeul i-a revenit lui Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid.

Primele meciuri din grupele Ligii Campionilor se vor juca pe 16 septembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑