Arsenal Londra a urcat pe primul loc in Anglia - VIDEO



029 декабря 2015

Arsenal Londra a urcat in fotoliul de lider al Campionatului Angliei. Tunarii au obtinut o victorie in etapa a 19-a si vor ramane pe primul loc, daca astazi formatia Leicester nu va obtine o victorie.

 

Arsenal a intalnit, aseara, una dintre cele mai modeste echipe din campionat, Bournemouth. Tunarii au obtinut victoria, dar aceasta nu a fost deloc usoara. In minutul 27, Gabriel a marcat dupa o centrare perfecta a lui Ozil din corner. Echipa gazda a mentinut presiunea pe poarta adversa, insa golul 2 a venit abia dupa pauza. Acelasi Ozil a inscris dupa o combinatie eleganta cu Giroud. 

Arsenal a castigat partida cu 2 la 0 si este din nou lider in Premier League, cu 39 de puncte. Leicester are cu un punct mai putin, dar inca nu si-a jucat meciul etapei. In aceasta seara, echipa lui Ranieri o intalneste, acasa, pe Manchester City. Cetatenii au 35 de puncte la activ. Tot ieri, Shaqiri a marcat un gol frumos pentru Stoke City in duelul cu Everton. 

Stoke s-a impus cu 4 la 3. In acelasi timp, Manchester United si Chelsea au dezamagit in meci direct. Scorul final de 0 la 0 reflecta perfect starea deplorabila in care se afla echipele. United ramane pe locul 6 in campionat, iar Chelsea – pe pozitia a 14-a.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑