Ajax a îndeplinit dorințele a trei fani de Crăciun. Imagini emoționante



029 декабря 2015

**VIDEO** Ajax a îndeplinit dorințele a trei fani de Crăciun. Imagini emoționante

Cel mai titrat club olandez, Ajax Amsterdam, a arătat că ține foarte mult la fanii săi. ”Lăncierii” au decis în acest an să le facă o surpriză unor suporteri devotați și să le îndeplinească dorințele de Crăciun.

Martin Grimbergen și-a încropit, de-a lungul anilor, un adevărat muzeu Ajax în propria casă, iar dorința sa cea mai mare era ca acesta să îi fie vizitat de antrenorul Frank De Boer.

”Bunicuța” Bep a avut ani de zile abonament pe Amsterdam Arena, dar vârsta a împiedicat-o să mai ajungă la meciuri. Dorința sa de Crăciun a fost să mai vadă un meci măcar pe legendarul stadion al lui Ajax.

În fine, puștiul Thomas și-a dorit mereu să fie jurnalist sportiv și să scrie despre echipa sa favorită, Ajax Amsterdam.

Clubul ”lăncierilor” le-a îndeplinit celor trei dorințele, cu vârf și îndesat. De Boer a ajuns acasă la Martin, cu un cadou, și a petrecut câteva ore în muzeul Ajax, povestind cu bătrânul suporter. În dar i-a adus tricoul său pe care l-a purtat în finala Champions League din 1995, câștigată în fața lui AC Milan cu 1-0.

Bătrâna Bep a fost luată de acasă cu autocarul echipei Ajax, în care au fost prezenți toți ”ultrașii” din vremea în care-și petrecea viața în tribune. Pe drum, au cântat cântece de galerie, iar la arenă a fost întâmpinată de oficialii echipei, dar și de jucători legendari din trecut ai formației alb-roșii, Heinz Stuy, Piet van der Kuil, Simon Tahamata și Ronald De Boer.

Thomas a fost numit reporter al Ajax TV în ziua meciului cu De Graafschap. Thomas a transmis în direct de pe teren, înainte de meci, dar și la final, când le-a luat interviuri jucătorilor și antrenorului Frank De Boer la conferința de presă.

Vezi mai jos video-ul emoționant cu cei trei norocoși fani Ajax:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑