În 2016 cu idei proaspete. FMF lansează un concurs pentru un nou design al echipamentului Naţionalei



029 декабря 2015
Foto: publika.md

Echipamentul Naţionalei Moldovei de fotbal va avea un design nou. Federaţia de fotbal a lansat un concurs, în care fiecare microbist poate să propună modelul său pentru echipamentul selecţionatei noastre.

Conform regulilor concursului, participanţii pot amplasa cel mult trei culori pe echipament. Astfel, mânecile tricoului trebuie să fie de aceeaşi culoare, iar pe spate lângă guler poate fi poziţionată inscripţia Moldova.

"Aici poate să apară ceva popular, să nu fie o fâşie, folclorul trebuie să apară. Cum e atunci când apar la televizor oamenii în costume naţionale. Aici se poate de gândit multe", a spus preşedintele FMF Pavel Cebanu.  

"Federaţia de Fotbal împreună cu naţionalele să facă unn pas spre suporteri ca să fim mai apropiaţi unul de altul şi să ne ajutăm reciproc în unele chestii", a opinat căpitanul Naţionalei Alexandru Epureanu.  

Ia mijlocaşul Alexandru Gaţcan a menţionat:"Noi avem alt lucru - de jucat pe teren. Adică noi nu trebuie să facem tricouri sau altceva. Oamenii, care ştiu mai bine acest lucru, trebuie să propună ceva ca noi să putem aduce rezultate mai bune." 

Federaţia planifică să deschidă în 2016 un magazin, unde suporterii vor putea procura echipamentul naţionalei noastre de fotbal.

"Poate acum o să participe spectatorii şi va fi un agiotaj mai mare. Primul centru comercial este la Ciorescu, unde se poate de procurat sau de comandat. Peste o săptămână-o săptămână şi jumătate vom aduce acest tricou. Cred că în septembrie sau în august se poate de procurat", a precizat Pavel Cebanu. 

Echipamentul urmează să fie cusut în Germania. Participanţii concursului pot expedia varianta designului pe pagina oficială de Facebook a Federaţiei Moldovenesti de Fotbal.

Concursul va dura până pe 10 februarie. Câştigătorul va primi un telefon mobil performant, un abonament pentru toate meciurile oficiale ale naţionalei Moldovei în perioada anilor 2016-2017, dar şi primul echipament de tip nou cu autografele fotbaliştilor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑