EXCLUSIV Florin Costea nu renunţă: "Nu aş refuza o ofertă din România"



029 декабря 2015

**EXCLUSIV** Florin Costea nu renunţă:

În 2008, Florin Costea era considerat unul dintre cei mai buni jucători din Romania. Golgheterul Universităţii Craiova în 2009 nu a reuşit însă să se impună la niciuna dintre echipele la care a jucat după accidentarea gravă din 2010 - la Steaua a marcat o singură data în 19 meciuri de campionat, cu CS Turnu Severin a retrogradat, iar la CFR Cluj a prins 40 de meciuri în două sezoane.

Ajuns la 30 de ani, acesta nu vrea să îşi încheie cariera. Arsenal Tula, din Rusia şi Zakho FC, din Irak, sunt echipele din străinătate pentru care a evoluat Florin Costea.

"De o lună de zile, am mai multe discuţii, însă, în ianuarie, voi vedea încotro voi merge. Primul gând e tot spre afară, da, dar dacă apare vreo ofertă din România, de ce nu? Mă gândesc şi la acest lucru.

Rămâne de văzut dacă mi-am spus ultimul cuvânt în fotbal. Eu mă gândesc să mai joc 4-5 ani la nivel mare şi sper să fiu sănătos. Tot prin Asia aş vrea că situaţia financiară e bună şi te tentează mult lucrul acesta", a spus Costea, în exclusivitate pentru Digi Sport.

De un destin asemănător a avut parte şi fratele său, Mihai Costea. Dat afară de Steaua, în 2013, atacantul căruia Adrian Mititelu îi fixase o clauză de reziliere de 15 milioane de euro a jucat primele sale meciuri în Liga 1 după doi ani, în tricoul lui FC Voluntari.

"Mă bucur că a reintrat în circuit după doi ani. Din păcate, nu ştiu de ce nu a mai jucat. Părerea mea e că a făcut-o destul de bine. A terminat contractul cu Voluntari şi are şi el 2-3 oferte şi sper să aleagă o ofertă foarte bună pentru el", a adăugat atacantul.

Pentru Universitatea Craiova, fraţii Costea au înscris împreună 61 de goluri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑