Se cunoaste careul de asi. Trei echipe au acces in penultimul act al Cupei Spaniei, impreuna cu FC Barcelona




Dupa ce miercuri FC Barcelona s-a calificat in semifinalele Cupei Spaniei, aseara alte 3 echipe au acces in penultimul act. Villarreal va participa in semifinale pentru prima data in istoria clubului.


Villarreal castigase in tur cu Getafe, scor 1 la 0. Aseara, submarina galbena a fost in cateva randuri aproape sa incaseze un gol. Totusi, portarul Asenjo si colegii din aparare nu le-au permis gazdelor sa egaleze scorul dublei manse. Ratarile s-au razbunat pe cei de la Getafe in minutul 78, atunci cand Gerard Moreno a inscris pentru Villarreal. 

 

Villarreal a castigat meciul cu 1 la 0 si s-a calificat in premiera in semifinalele Cupei Spaniei. Acolo submarina galbena o va intalni pe FC Barcelona. Tot aseara, Sevilla a invins, acasa, formatia Espanyol, scor 1 la 0. Diogo a marcat un gol fabulos, pe final de partida. 

 

Totusi, Sevilla nu a reusit sa se califice in semifinale, deoarece a pierdut prima mansa cu 1 la 3. Espanyol va evolua in penultimul act al turneului contra echipei Athletic Bilbao. Aceasta a batut, acasa, gruparea Malaga, cu 1 la 0. In meciul tur, cele doua echipe au remizat, scor 0 la 0. Prima mansa a semifinalelor Cupei Spaniei se va disputa pe 11 februarie, returul – pe 4 martie. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: fc barcelona, cupa spaniei, villarreal,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑