O problemă în plus pentru Steaua. Fanii ameninţă că nu mai vin la meciurile echipei de fotbal



 

**VIDEO** O problemă în plus pentru Steaua. Fanii ameninţă că nu mai vin la meciurile echipei de fotbal

Steaua riscă să înceapă campionatul fără galerie - fanii acuză trecera la FCSB şi ameninţă că nu se vor mai prezenta la meciurile de fotbal. Ieri, suporterii şi-au anunţat intenţia la meciul handbaliştilor roş-albaştri.

Galeria Stelei de la fotbal s-a mutat la alte sporturi - de când clubul a anunţat că devine FCSB şi că îşi schimbă stema, suporterii s-au reorientat.

Astfel, Peluza Sud a decis să încurajeze doar echipele care ţin de clubul sportiv al armatei. Primul pas a fost făcut deja, la meciul de joi al handbaliştilor, învinşi pe teren propriu de HC Vaslui.

În timpul partidei, suporterii campioanei au scandat în mai multe rânduri "Steaua înseamnă CSA", de aceeaşi părere fiind şi antrenorul echipei de handbal, Viorel Mazilu.

"Sunt la Steaua de 26 de ani. Pentru mine, indiferent ce s-ar întâmpla, Steaua e Armata", a declarat Mazilu.

Fanii roş-albaştrilor nu şi-au ascuns dezacordul faţă de decizia clubului de fotbal de a renunţa la vechea emblemă şi de a juca în partea a doua a sezonului sub denumirea de FCSB.

O parte a galeriei a lansat o campanie de boicotare a meciurilor, iar weekend-ul trecut suporterii au protestat la meciul de baschet dintre CSA Steaua București și CS Universitatea Cluj.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></span></strong></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑