Real Madrid a desfăşurat primul antrenament



"Galacticii" savurează vremea bună din California, unde urmează să desfăşoare câteva amicale de lux. Căpitanul spaniol Iker Casillas, care a fost mai mult rezervă în a doua parte a sezonului trecut, se declară optimist în privinţa şanselor echipei sale, care nu-l mai are pe Mourinho pe banca tehnică. Casillas a vorbit şi despre un eventual transfer al lui Gareth Bale la Real.

Este pentru al patrulea an consecutiv când Real Madrid îşi desfăşoară turneul de pregătire în California, înainte de startul unui nou sezon din Primera Division, care va începe anul acesta pe 18 august.

"Avem un antrenor nou, ceea ce înseamnă o nouă provocare şi un nou sistem. Cred că, la fel ca şi în fiecare sezon, trebuie să începem cu o dorinţă de joc de parcă ar fi fost prima noastră zi şi să încercăm să începem lucrurile cu dreptul", a declarat Iker Casillas. 

Dacă va ajunge la un acord cu echipa engleză Tottenham, Real şi-ar putea întări ofensiva cu vedeta galeză Gareth Bale, pentru care e dispusă să plătească suma record de 100 milioane de euro.

"Ei bine, vorbim acum despre un jucător care se află printre primii trei - patru jucători la nivel european. Cred că e ceva normal faptul că îl doresc la echipă, pentru că se află într-o formă foarte bună şi are posibilităţi enorme de a face fotbal la un nivel înalt", a mai spus Iker Casillas. 

În perioada 27 iulie - 7 august, Real Madrid va participa la competiţia "The International Champions Cup", unde se va duela cu LA Galaxy, Internazionale Milano şi alte două formaţii.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑