O Antrenorul lui Hapoel a fost prezent în tribune



Pandurii a fost spionată la meciul de la Ploieşti de antrenorul celor de la Hapoel Tel Aviv, echipă pe care o vor întâlni în turul 3 preliminar al Europa League.

Chiar dacă meciul este programat joi, tehnicianul Ran Ben Shimon a decis să vină de luni în România ca să-i vadă pe viu la treabă pe oamenii lui Cristi Pustai.

"Cred că va fi un meci echilibrat. Nu văd nicio favorită în această partidă, dar sunt covins că va fi un meci interesant. Românii au mulţi jucători periculoşi în compartimentul ofensiv. Dar am văzut în ultimul joc că nu numai jucătorii de atac marchează, ci şi cei din apărare", a spus antrenorul lui Hapoel.

La rândul lor, gorjenii nu se tem de israelieni, chiar dacă Hapoel are atuul experientei europene superioare.

"Îi lăsăm pe ei să fie favoriți, iar noi să stăm liniștiți și să ne vedem de treaba noastră. Cu siguranță, noi vom ieși învingători", a spus după meciul de la Ploiești brazilianul Eric.

Băieții lui Cristi Pustai se luptă pentru Europa League la Cluj și speră ca suporterii să fie alături de ei.

"Chiar dacă vom juca la Cluj, așteptăm lumea acolo ca să ne susțină. Ei sunt favoriți, deoarece evoluează mereu în cupele europene, dar se joacă 11 contra 11, așa că noi vom demonstra de ce suntem vicecampioana României", a mai adăugat sud-americanul. 

Partida dintre Pandurii Târgu-Jiu și Hapoel Tel Aviv va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, joi, de la ora 21:00. Fazele video vor fi disponibile pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑