Ada Nechita s-a recuperat și poate intra sâmbătă, la returul cu Hypo Viena



030 октября 2013

></p><p>Adriana Nechita va fi aptă pentru returul din Champions League contra lui Hypo Viena, care va fi sâmbătă, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 21:25.</p><p><em><strong>, anunţă băimărencele care au câştigat primul loc meci din grupă chiar cu echipa care a luat de opt ori trofeul.

Veşti bune pentru antrenorul Costică Buceschi. Accidentată la genunchi în meciul tur al naţionalei, cu Norvegia, Adriana Nechita va fi în lotul HCM-ului pentru returul din Champions League cu Hypo Viena.

Din trei meciuri jucate până acum în grupa A, extrema băimărencelor a marcat zece goluri, iar şase din ele au venit chiar în poarta austriecelor.

"Am urmat de câteva zile un tratament, am făcut o recuperare intensă în aceste zile. Voi începe antrenamentele cu echipa și cu siguranță voi fi aptă pentru meciul cu Hypo.", a declarat Adriana Nechita, pentru Digi Sport.

HCM merge cu moralul ridicat în Austria. Singura victorie din grupele ligii a venit chiar cu Hypo, la Baia Mare. 24-23 a fost pentru românce împotriva echipei care a câştigat de opt ori trofeul. Din patru echipe în grupă, HCM, Thuringer şi Hypo sunt la egalitate de puncte după trei etape.

"Dacă vom juca la fel de bine ca în repriza a doua, avem mari șanse să câștigăm. Avem un meci destul de greu, pentru că atât pentru noi, cât și pentru el este foarte important acest meci. O eventuală victorie ne ține în luptă pentru locul doi.", a mai spus Nechita.

Hypo Viena - HCM Baia Mare se joacă sâmbătă, de la ora 21:25, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Sursa foto: hcmbaiamare.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑