Lilian Popescu: «Am aşteptat greşeala adversarului»



/><br /><p>La finalul meciului «Dacia» - «Veris» (0:1), antrenorul principal al «violeţilor», Lilian Popescu a comentat partida.</p>  <p>- Ştiam punctele puternice şi slabe ale «Daciei». Dacă e să vorbim la general, atunci nici noi, nici «Dacia», nu ne-am creeat vreo ocazie clară de gol. În asemenea meciuri se joacă mai mult în apărare. Nouă ne-a lipsit puţin să ieşim din defensivă şi să atacăm rapid. Miza meciului era foarte mare - nu aveam dreptul să pierdem. Am reuşit să marcăm, deaceea am disputat două reprize diferite. Au fost comise multe greşeli, dar îi înţeleg pe fotbalişti. În orice caz, ei sunt bravo. Nu au pierdut lupta. O demonstrează faptul că din partea «Daciei» nu a fost nici un şut periculos pe spaţiul porţii noastre.</p>  <p><strong class=- Aţi câştigat într-un meci destul de important din punct de vedere al clasamentului. Se poate spune că obiectivul sezonului a fost deja îndeplinit?

- Nu. Mai avem de disputat încă trei meciuri dificile. Cred că campionatul nu s-a încheiat încă. Acum trebuie să ne recuperăm rapid, în special după ce Dumitru Bacal s-a accidentat serios. Înţeleg că e final de sezon şi s-a acumulat oboseala, dar cred că vom găsi puteri în noi, pentru că după victorii îţi revii mult mai repede.

- În partida de astăzi fotbaliştii lui «Veris» au avut mai multă dorinţă?

- Miza meciului era atât de mare încât cred că i-a motivat şi mai mult pe băieţi. Am aşteptat greşeala adversarului. Am încercat să o lipsim pe «Dacia» de spaţiu, să nu jucăm pe sus, unde bine se descurcă Knezevic. Am încercat să-l împiedicăm pe Krkotic să-şi arate calităţile, care au fost demonstrate în ultimele meciuri. În general, am reuşit să îndeplinim cerinţele. Au fost câteva mici ocazi, dar la un pericol real nu s-a ajuns la poarta noastră. De obicei asemenea meciuri nu sunt spectaculoase.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑