Dejan Vukicevic: «Nu avem de gând să cedăm şi să lăsăm armele jos»



/><br /><p>Antrenorul principal al «Daciei», Dejan Vukicevic, despre înfrângerea echipei împotriva lui «Veris» în etapa cu numărul 29 din Divizia Naţională.</p>  <p>- Nu pot să spun că băieţii au jucat prost. Aţi văzut şi singuri că din primele minute «Dacia» a arătat că vrea să învingă. Niciodată nu vorbesc despre arbitraj, dar în multe faze a fost oprit jocul ceea ce i-a făcut pe băieţi să se enerveze.</p>  <p>Am studiat-o bine pe «Veris». Ştiam că această echipă joacă un fotbal în forţă. Joacă din una sau două atingeri, după care urmează o centrare înaltă şi din nou lupte cap la cap. După părerea mea şi Posmac, şi Mamah, şi ceilalţi jucători defensivi s-au descurcat foarte bine, dar am primit gol după o fază fixă. Altceva că nu a funcţionat jocul în faţă. Golul încasat şi frecventele fluierături ale arbitrului şi-au spus cuvântul asupra evoluţiei echipei în repriza secundă. Am făcut tot posibilul ca să revenim. Am introdus pe teren toţi atacanţii care îi avem, dar chiar şi aşa nu am reuşit să marcăm.</p>  <p><strong class=- În acest meci «Dacia» era obligată să câştige, dar în prima repriză «Veris» a fost echipa mai activă. Cum explicaţi asta?

- «Veris» a venit la Speia având un avantaj de trei puncte. Aveau o siguranţă şi mai mare. Având în vedere cum s-a jucat în prima repriză, pot să spun, că este mai uşor să joci când ştii că este o persoană care controlează totul. Nu sunt de acord că au fost mai activi sau au controlat cursul jocului, pentru că jocul lor s-a bazat pe obişnuitele centrări lungi, şi jucau imediat când aveau mingea. Noi însă am încercat să jucăm aşa cum putem, cu pase scurte şi medii. Dar am primit gol spre finalul primei reprize. Posmac a spus că nu a faultat, dar acest moment a dus la marcarea golului în poarta noastră.

- Acum distanţa faţă de locul trei este de 6 puncte. Se poate spune că «Dacia» îşi va îndrepta toate forţele spre Cupa Moldovei?

- Da, distanţa este de 6 puncte, dar avem în faţă încă patru partide. Şanse teoretice rămân. Cine a spus că «Veris» va câştiga următoarele meciuri rămase, iar noi le vom pierde? Acesta este fotbalul. Este munca noastră. Nu avem de gând să cedăm şi să lăsăm armele jos. Şase puncte este un avantaj bun, dar acum ce trebuie să nu mai jucăm fotbal?

- Problema atacantului de careu rămâne în continuare...

- Aceşti fotbalişti vor fi la echipă până la finalul sezonului. Pe parcursul unei luni jucăm fără Mihaliov. Un fotbalist care este foarte important pentru noi, în organizarea ofensivei echipei. Din păcate, el nu este pregătit încă să intre pe teren.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑