Rapid Ghidighici e pe patul de moarte.(VIDEO)



016 января 2014

Rapid Ghidighici a întrat în ultima fază de lichidare. Ultimii jucători şi-au luat astăzi actele de la club, deoarece nu ştiu dacă echipa va exista. Patronul Victor Ostap susţine că va retrage formaţia din campionat, dacă nu va găsi într-o lună alţi finanţatori.

Fotbaliştii Alexandru Leu, Vasile Rusu, Anatolie Doroş şi Alexandru Tofan au venit astăzi la oficiul clubului pentru a rezilia contracte cu Rapidul. Jucătorilor li s-a spus că, cel mai probabil, echipa nu va evolua în a doua jumătate a Campionatului Moldovei. În aceste condiţii, fotbaliştii caută acum alte formaţii.

Patronul clubului Rapid Ghidighici, Victor Ostap, afirmă că s-a săturat de fotbal şi nu are de gând şă investească bani în echipă. 


Fotbaliştii nu şi-au ridicat salariile de mai multe luni, iar din octombrie nu au antrenor principal şi se pregăteau singuri. Rapidul a pierdut 2 puncte din cauza datoriilor faţă de foştii jucători Ovidiu Mendizov şi Vladimir Livşiţ. Echipa a terminat pe locul 8 prima parte a Diviziei Naţionale.

Наверх ↑