Roma - Empoli 1-1. A patra remiză consecutivă pentru echipa lui Rudi Garcia



01 февраля 2015

 

**VIDEO** Roma - Empoli 1-1. A patra remiză consecutivă pentru echipa lui Rudi Garcia

AS Roma se îndepărtează cu fiecare etapă care trece de visul de a câştiga al patrulea titlu din istoria clubului. În etapa a 21-a din Serie A, echipa lui Rudi Garcia a reuşit doar un egal acasă, 1-1 cu Empoli.

La 11 zile după eliminarea din Cupă, tot pe Olimpico, Empoli a deschis scorul din penalty. Manolas l-a faultat în careu pe Saponara şi a fost eliminat, iar Maccarone a transformat lovitura de pedeapsă fără probleme.

Saponara le-a dat o mână de ajutor capitolinilor şi a luat două galbene în doar 4 minute, în finalul primei reprize.

Roma a profitat şi a egalat la 12 minute de la reluare - Maicon a trimis cu stângul la colţul lung, pentru primul său gol stagional.

Astori a avut şansa de a-şi aduce echipa în avantaj, însa a nimerit transversala şi Roma a ajuns la patru remize consecutive, în timp ce Empoli are şapte egaluri în ultimele nouă partide.

În urma acestui rezultat, liderul Juventus se poate desprinde la 9 puncte în fruntea clasamentului, în cazul unui succes la Udine. Meciul se joacă duminică, de la ora 16, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Roma: De Sanctis - Maicon (Verde 82), Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas - Pjanic, Keita, Nainggolan - Iturbe (Florenzi 25), Totti (Astori 40), Ljajic

Antrenor: Rudi Garcia

Empoli: Sepe - Hysaj, Rugani, Barba, Mario Rui - Vecino, Valdifiori (Signorelli 84), Croce - Saponara - Maccarone (Zielinski 58), Pucciarelli (Mchedlidze 74)

Antrenor: Maurizio Sarri

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑