** Benzema savurează al doilea gol marcat cu Celta: 'N-am știut că va fi așa frumos'



01 февраля 2015

 

**VIDEO** Benzema savurează al doilea gol marcat cu Celta: 'N-am știut că va fi așa frumos'

VIDEO Real Madrid - Real Sociedad 4-1. Karim Benzema a realizat o "dublă" sâmbătă seară, în victoria cu Sociedad, iar cel de-al doilea său gol, cel prin care a închis tabela pe Santiago Bernabeu, a fost unul de-a dreptul superb.

După meci, până și francezul s-a arătat surprins de cât de frumos a marcat, însă a trecut rapid peste entuziasm și a pus accent pe restanța cu Sevilla, pe care madrilenii o vor juca miercuri, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

"La golul al doilea am șutat și am știut că se duce bine, dar nu am știu că va fi așa de frumos.", a declarat Karim Benzema, la finalul meciului de pe Santiago Bernabeu.

"Sunt mulțumit că am marcat, dar sunt mai fericit pentru victorie. Trebuia să câștigăm, pentru că a fost un meci greu, împotriva unei echipe puternice. Ne-am asigurat cele 3 puncte și acum nu vom avea odihnă până miercuri, la restanța cu Sevilla.", a mai spus francezul.

Pentru Real urmează meciul cu FC Sevilla, restanța din etapa a 16-a din La Liga.

Real Madrid - FC Sevillase joacă miercuri, 4 februarie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑