Diego Costa, prima reacție după suspendare: "Nu sunt un înger, dar dorm liniștit". cu intrarea sancționată



01 февраля 2015

 

Diego Costa, prima reacție după suspendare:

Diego Costa și-a ispășit sâmbătă, la meciul cu Manchester City, prima etapă de suspendare dintre cele 3 primite din partea Federației Engleze de Fotbal, care l-a sancționat pentru comportament violent la meciul de Cupa Ligii Angliei cu Liverpool.

Chelsea - Manchester City 1-1. Fără Diego Costa pe teren, liderul londonez nu a reușit să câștige în fața campioanei Angliei și a ratat șansa de a se distanța la 8 puncte de "cetățeni", care ocupă locul al doilea.

VIDEO Chelsea - Liverpool 1-0. Marți, brazilianul care a fost naturalizat de Spania l-a călcat în prima repriză pe gleznă pe Emre Can, aparent intenționat, în timp ce fundașul "cormoranilor" era căzut pe gazon. Acesta a fost și gestul pentru care a fost suspendat. În partea a doua, l-a călcat și Martin Skrtel, dar la o fază mult mai dinamică.

Golgheterul la zi al lui Chelsea și al campionatului Angliei (17 goluri în 19 meciuri) s-a apărat, spunând că nu a fost nimic intenționat, deși a recunoscut că nu este deloc un înger.

"Legat de ce s-a întâmplat marți, cel mai important e că atunci când ajung acasă dorm liniștit, știind că nu am făcut nimic rău, fiindcă nu am vrut să fac asta sub nicio formă și nu a fost intenționat. Se poate vedea clar pe înregistrările video. Dar este o suspendare. Bineînțeles că sunt trist, fiidcă nu voi putea să joc și să îmi ajut echipa, dar trebuie să accept decizia și să o respect.", a declarat Diego Costa, într-un interviu acordat englezilor de la Daily Telegraph.

"Nu spun că sunt un înger. Nu sunt un înger. Se poate vedea asta. Dar de fiecare dată când joc, o fac la fel, fiindcă ăsta este felul meu de a fi. De asta am nevoie pentru a-mi întreține familia. E ceea ce trebuie să fac pentru acest club și pentru fani, pentru toată lumea implicată la Chelsea.", a adăugat golgheterul la zi al campionatului britanic.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑