Duelul de la distanță Teja - Lazăr continuă. ”Este jucător de bază, dar eu decid cine joacă”



01 марта 2015

 

**VIDEO** Duelul de la distanță Teja - Lazăr continuă. ”Este jucător de bază, dar eu decid cine joacă”

VIDEO Dinamo - U Cluj 3-0. Mihai Teja l-a felicitat la finalul partidei din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” pe Valentin Lazăr, cel care a marcat la primul meci după revenirea în lotul roș-albilor.

Lazăr a spus, după victoria cu ardelenii, că decizia de a fi înlăturat din lot pentru meciul de la Galați n-a fost corectă. Mihai Teja a comentat câteva minute mai târziu declarația elevului său.

”Vali este un jucător de bază la Dinamo, are valoare, este jucător de echipă națională și mă bucur că a realizat că poate mai mult, vrea mai mult. Nu există conflicte, doar am vrut să-l motivez mai bine.

Este normal să fie supărat pentru că orice jucător își dorește să joace, dar pe teren nu pot intra decât 11. Asta a fost decizia mea, cred că a înțeles și mă bucur că a marcat. Vali face parte din viitorul lui Dinamo”, a spus antrenorul bucureștenilor.

Chestionat cum vede echipa mai ales că pe bancă sunt Grozav, Alexe iar în viitor va reveni și Matei, Teja a replicat:

”Dinamo are un lot bun, echilibrat cu jucători de valoare. Sunt onorat că lucrez cu ei, sper să obținem rezultate bune pentru că este nevoie de performanță la Dinamo. Matei este în recuperare, va mai dura până va reveni la antrenamente.

În afară de valoare sunt și caractere puternice, ei înțeleg situația. Și eu sunt corect față de ei. Când cineva nu joacă bine atunci stă pe bancă pentru că La Dinamo va juca mereu doar cine este cel mai în formă”, a conchis Teja.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑