EXCLUSIV Eşecul cu Dinamo i-a fost fatal lui Ogăraru. Va fi demis de Walter, deși după meci era sigur de postul său



01 марта 2015

 

**EXCLUSIV** Eşecul cu Dinamo i-a fost fatal lui Ogăraru. Va fi demis de Walter, deși după meci era sigur de postul său

VIDEO. Dinamo - Universitatea Cluj 3-0. Înfrângerea la scor din "Ştefan cel Mare" se pare că i-a fost fatală lui George Ogăraru. Surse apropiate realizatorilor emisiunii Fotbal Club anunţă că finanţatorul Florian Walter nu mai este dispus să îi acorde credit fostului jucător al Stelei.

Zilele trecute, zvonurile au anunţat că Laurenţiu Reghecampf a purtat discuţii cu Walter pentru a prelua gruparea ardeleană până la finalul sezonului. Fostul antrenor din Ghencea a pus o singură condiţie: să poată pleca oricând are o ofertă de la Steaua.

Totuşi, tehnicianul de 35 de ani al clujenilor a anunţat după meci că nu vrea să plece de la "U", echipă pe care vrea să o ducă în finala Cupei României.

"Am avut ocazii de a marca. Când nu o faci tu, o face adversarul. Le-am făcut un cadou acel gol de 1-0 şi meciul a luat altă întorsătură. Am scăpat partida de sub control în repriza a doua, după ce am primit acel cartonaş roşu, după o imprudenţă.

"Nu am discutat cu domnul Walter după meciul cu Târgu Mureş. Îmi doresc să continuu acest plan, să îmi îndeplinesc obiectivul, finala Cupei României, şi cred că nu asta e faţa echipei. Sunt jucători care nu s-au ridicat la nivelul meciului", a spus Ogăraru în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑