EXCLUSIV Cristian Ciocan recunoaște că Tyson Fury a fost mai bun: “A fost seara lui!”



01 марта 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Cristian Ciocan recunoaște că Tyson Fury a fost mai bun: “A fost seara lui!”

Cristian Ciocan a fost învins sâmbătă noaptea de Tyson Fury în meciul pentru titlul mondial WBO International, românul abandonând la finalul reprizei a 8-a a disputei care a avut loc la Londra. Într-un interviu exclusiv acordat Digi Sport, după luptă, pugilistul român în vârstă de 27 de ani a recunoscut superioritatea adversarului său.

“Un meci foarte greu. Mă așteptam, pentru că, de când am venit aici, mi-am dat seama că o să fie greu, dar am vrut să-mi demonstrez mie că pot. Nu s-a putut, îmi pare rău, am făcut tot ce am putut. Ăsta e boxul.

E un pas mare pentru mine. Ce am putut, am făcut, și viața merge înainte. Nu ne-am așteptat să fie așa. Am și obosit. Mi-am dorit foarte mult și cred că asta a fost și o greșeală. Am muncit ca un nebun la antrenament, dar nu... A fost seara lui, a câștigat, a fost mai bun. Țin să-l felicit.”, a spus boxerul român, la câteva minute după ce părăsise ringul.

Pugilistul născut la Galați a încercat să explice momentul abandonului, decizie luată în colț, de antrenor, și pe care a respectat-o fără niciun comentariu: “Da, mi-am dorit să mai lupt, dar stafful meu ține foarte mult la mine. Ei știu mai bine, au văzut că nu se leagă nimic și au vrut să mă protejeze. Într-un fel e mai bine, poate pierdeam chiar mai urât. E un șut în fund pentru mine și din asta, cu siguranță, o să învăț. Și în următorul meci o să fiu altfel.”


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑