Saul a stat trei zile în spital la Leverkusen, după accidentarea din meciul cu Bayer, din UCL



01 марта 2015

 

**VIDEO** Saul a stat trei zile în spital la Leverkusen, după accidentarea din meciul cu Bayer, din UCL

VIDEO Bayer – Atletico 1-0. Campioana Spaniei a suferit miercuri seara la Leverkusen, nu doar pentru că a fost învinsă în manșa tur a optimilor de finală din UEFA Champions League, ci și pentru că a pierdut doi jucători importanți încă din prima reperiză. Saul, schimbat înainte de pauză, a stat trei zile în spital, în germania, după accidentarea din disputa contra nemților.

Atletico l-a pierdut mai întâi pe Siqueira, în minutul 38, iar după 4 minute Diego Simeone a fost nevoit să-l înlocuiască și pe Saul Ninguez, din cauza durerilor la coaste pe care acesta le acuza. A fost transportat direct la spital, chiar în timpul disputei, și abia sâmbătă seara a fost externat, fiind nevoit să stea trei zile în clinica din Leverkusen.

Saul a suferit o lovitură în zona renală în timpul primei reprize cu Bayer. În minutul 22, Papadopoulos a l-a lovit u genunchiul în spate, în săritură, încercând să respingă un balon. Jucătorul lui Atletico a mai jucat 20 de minute înainte să ceară schimbare din cauza durerilor, iar în sptial a avut nevoie de introducerea unui cateter pentru a drena zona lovită.

Acum el va fi indisponibil cel puțin o săptămână, în funcție de evoluția organismului în perioada de recuperare urmând să se stabilească exact perioada de pauză.

Atletico Madrid – Bayer Leverkusen se joacă marți, 17 martie, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑