Roș-albii au plătit scump victoria cu U Cluj. Nedelcearu nu știe când va mai juca



01 марта 2015

 

**VIDEO** Roș-albii au plătit scump victoria cu U Cluj. Nedelcearu nu știe când va mai juca

VIDEO Dinamo - U Cluj 3-0. Trupa lui Mihai Teja a izbutit a doua victorie consecutivă din acest an, tot în campionat, de data asta în fața celor de la U Cluj. Antrenorul roș-albilor nu s-a putut bucura pe deplin de succes, pentru că la final a aflat că nu se va mai putea baza o perioadă pe unul dintre titulari.

Seara de sâmbătă, de pe Stadionul din ”Ștefan cel Mare”, n-a fost una tristă doar pentru George Ogăraru, cel care nu va mai continua pe banca tehnică a ardelenilor, ci și pentru Ionuț Nedelcearu (18 ani).

Fundașul central al roș-albilor n-a mai putut continua partida cu ”studenții” și a rămas la cabine după pauză, accidentat, fiind înlocuit cu Machado, care astfel a debutat în garnitura ”câinilor”.

Fundașul a fost diagnosticat, potrivit Gazetei Sporturilor, cu microleziune fibrilară la piciorul drept, astfel că Ionuț va lipsi de pe teren minimum trei săptămâni.

12 meciuri a bifat Nedelcearu în tricoul celor de la Dinamo în actualul sezon, în toate competițiile, fără a marca vreun gol

VIDEO rezumatul partidei Dinamo U Cluj


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑