Pițurcă nu-l mai lasă pe Marquinho să bată loviturile de pedeapsă, la Al Ittihad. O va face Sânmărtean



01 марта 2015

 

**VIDEO** Pițurcă nu-l mai lasă pe Marquinho să bată loviturile de pedeapsă, la Al Ittihad. O va face Sânmărtean

Al Ittihad a reușit vineri a treia victorie consecutivă în campionat, urcând pe locul al treilea în prima ligă din Arabia Saudită. Formația antrenată de Victor Pițurcă a învins cu 1-0 în deplasare, pe Al Orubah, dar Marquinho a ratat un penalty și l-a supărat pe tehnicianul român. Acesta a decis să nu-l mai lase pe brazilian să execute lovituri de pedeapsă.

În vârstă de 28 de ani, Marquinho e golgheterul echipei, cu 8 reușite, două dintre ele din penalty, dar a ratat trei dintre cele șase lovituri de care echipa sa a beneficiat în acest sezon, în toate competițiile. Pițurcă a fost atât de supărat de șansa irosită de Marqinho vineri, încât l-a schimbat după patru minute.

Presa arabă scrie că deși a negat o ceartă cu mijlocașul brazilian, antrenorul român a decis să-i ia responsabilitatea executării loviturilor de pedeapsă și foarte probabil cel care le va executa de acum înainte va fi Sânmărtean.

></p><p>Mai mult decât faptul că Marqinho a ratat trei lovituri de la 11 metri, el a pierdut puncte pentru echipa sa, irosind aceste penalty-uri. Două în meciul cu Al Fateh, încheiat 2-2, în care a și înscris o dublă, unul cu Hajer, când Al Ittihad a pierdut, 0-1.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑