Niciun suporter stelist la Craiova. Campioana, primul meci din acest sezon fără fani



01 марта 2015

 

**VIDEO** Niciun suporter stelist la Craiova. Campioana, primul meci din acest sezon fără fani

VIDEO CSU Craiova – Steaua. Cel mai important meci al etapei a 19-a din Liga 1 se joacă la Craiova, unde CSU primește vizita campioanei. Partida se dispută pe stadionul Extensiv, după ce arena Ion Oblemenco a intrat în proces de demolare, urmând să lase loc unui stadion nou. Niciun suporter stelist nu a venit la meci, continuând astfel conflictul cu conducerea clubului, generat de schimbarea siglei și denumirii echipei.

Este pentru prima oară în acest sezon când Steaua nu e susținută din tribune de galerie. La Craiova au fost pe stadion peste 7 000 de oameni, toți fani ai oltenilor. În decembrie, la partida din Cupă, au fost aproape 1000 de suporteri steliști veniți din Capitală. Iar la celalalte meciuri din deplasare, din tur, au venit să fie alături de echipă cel puâin câte 500 de oameni.

Schimbarea siglei și a denumirii a stârnit mânia fanilor Stelei, care au anunțat că nu vor mai susține echipa. Așa se face că atât la semifinala din Cupa Ligii cu Astra, cât și la jocul cu Rapid, din etapa a 18-a a Ligii 1, în Ghencea au venit foarte puțini spectatori, iar acum, la Craiova, oaspeții nici n-au solicitat bilete, știind că nu vor avea susținători în tribune.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑