Cagliari - Verona 1-2. Sarzii rămân cu un singur punct în ultimele cinci etape din Serie A



01 марта 2015

**Cagliari - Verona 1-2.** Sarzii rămân cu un singur punct în ultimele cinci etape din Serie A

Cagliari a rămas cu un sigur punct cucerit în ultimele cinci etape şi se îndreaptă spre Serie B. Ultima echipă care s-a impus în Sardinia a fost Verona, cu 2-1.

Atât gazdele, cât şi Verona veneau după câte patru meciuri fără victorie în Serie A, iar meciul a fost un adevărat derby al luptei pentru evitarea retrogradării.

Oaspeţii au început excelent, iar Luca Toni a marcat din centrarea lui Hallfredsson, în minutul 9. A fost golul cu numărul 10 din acest sezon pentru veteranul din atacul Veronei.

Formaţia lui Zola a mai primit o lovitură în minutul 56. Acelaşi Hallfredsson a centrat şi Juan Gomez a marcat pentru 2-0.

Gazdele au încercat să revină prin Rossettini, iar la poarta cealaltă moldoveanul Artur Ioniţă a fost aproape de 3-0, dar defensiva gazdelor a rezistat.

Finalul i-a apartinut lui Cagliari. M'Poku a avut ghinion în faţa lui Benussi, după care Daniele Conti a redus din handicap, în minutul 90, din lovitură liberă.

Cu un singur punct în ultimele cinci etape, gazdele puteau scoate un egal în prelungiri. Benussi a mai salvat o dată în faţa lui M'Poku ţi Verona a obţinut a treia victorie în deplasare din actuala ediţie de campionat.

Cagliari: Brkic - Gonzalez (Farias 46), Diakite, Rossenttini, Murru - Donsah (J. Pedro 13), Conti, Dessena (Cop 62) - M'Poku, Ekdal - Longo

Antrenor: G. Zola

Verona: Benussi - Pisano, Marquez, Moras, Agostini - Ioniţă (Obbadi 89), Tachtsidis, Hallfredsson - Sala (Greco 72), Toni, Jankovic (J. Gomez 56)

Antrenor: A. Mandorlini

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑