Hagi este de partea Stelei în conflictul cu MApN: "Sunt interese multe, Armata face o greşeală"



01 марта 2015

 

**VIDEO** Hagi este de partea Stelei în conflictul cu MApN:

Gheorghe Hagi este de partea echipei de fotbal în conflictul dintre aceasta şi CSA privind marca Steaua. Fostul jucător al roş-albaştrilor consideră că există anumite interese în spatele întregii poveşti şi că Armata a făcut o greşeală.

"Gigi Becali a ţinut echipa aşa cum trebuie, a făcut performanţă şi îmi pare rău că s-au găsit persoane care vor să strice acest nume. Sunt de acord cu el, pentru că a băgat mulţi bani, a ţinut Steaua la nivelul cel mai înalt, a făcut performanţă în Europa şi merită mai mult respect din partea tuturor. În momentul de faţă, Steaua trebuie să rămână aşa cum am cunoscut-o noi, nu să fie dezbinată, ruptă

Sunt interese multe. Nu le cunosc, nu le ştiu, dar fac un rău mare Stelei, un club important, care face performanţă în Europa, ne-a făcut mândri ca români. Cred că cei de la Armată fac o mare greşeală, pentru că lovesc Steaua, iar Steaua are de suferit. Steaua e asta, cu jucătorii care au luptat şi au făcut fericiţi sute de mii de suporteri. Nu ştiu cine e în spate, cine vrea să dezbine acest club, dar cred că nu fac bine. Singura care va pierde e Steaua", a declarat Hagi.

Managerul tehnic al celor de la Viitorul crede că echipa patronată de Gigi Becali este continuatoarea de drept a fostei echipe din cadrul CSA.

"Eu cred că există o continuitate. E normal că s-a desprins de Armată. UEFA şi FIFA cer acest lucru. Un club nu mai poate fi de stat. E un club privat de 12 ani. Gigi Becali a băgat foarte mulţi bani, a avut strategie şi acum îi merge foarte bine. Din păcate, ceea ce se întâmplă în ultimul timp la Steaua strică tot ce a fost bun acolo", a afirmat Hagi.

Fostul căpitan al echipei naţionale i-a luat apărarea şi lui Costel Gâlcă, antrenorul liderului din Liga I fiind sub presiune, după eşecul din Europa şi înfrângerea cu Rapid din prima etapă a returului.

"Gâlcă s-a descurcat bine. Nu pot să zic foarte bine, dar este un antrenor tânăr, aflat la prima experienţă. Echipa a jucat, chiar dacă a avut momente mai puţin bune, şi încă e angrenată în mai multe competiţii. Şi în Europa a făcut meciuri bune. O echipă se formează în doi-trei ani, nu poţi să dai maximum în primul an. Să ţinem cont că au şi plecat şi au venit foarte mulţi jucători, nu a avut continuitate în lot. Eu cred că face o muncă foarte bună", a explicat Gheorghe Hagi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑