Gabi Tamaș a debutat în tricoul Stelei! A jucat ultimele 10 minute ale meciului cu Craiova



01 марта 2015

 

**VIDEO** Gabi Tamaș a debutat în tricoul Stelei! A jucat ultimele 10 minute ale meciului cu Craiova

Transferat în această iarnă, în luna ianuarie, liber de contract după despărțirea de Watford, Gabriel Tamaș a debutat astăzi, duminică, 1 martie, la o lună și jumătate de la sosirea la campioana României.

Costel Gâlcă l-a trimis pe Tamaș în teren, în meciul de pe stadionul Extensiv din Craiova, dintre CSU și Steaua, în minutul 80, în locul atacantului Raul Rusescu, la scorul de 0-0. Tamaș a fost folosit în fața apărării, la închidere.

Fundașul de 31 de ani a prins jumătate din primul cantonament al iernii și pe al doilea integral, dar nu a fost folosit niciun minut nici măcar în meciurile de pregătire, cu atât mai puțin în cele oficiale.

Fotbalistul a efectuat joi vizita medicală la INMS și a primit certificatul prin care a fost declarat apt de joc. Tamaș se accidentase în septembrie, când a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate la genunchiul drept, din timpul partidei Watford-Bournemouth.

Tamaș a bifat, astfel, prima sa apariție în teren din septembrie încoace. Forma sa fizică nu-i permite încă să evolueze un meci întreg, dar încet-încet, Gâlcă vrea să-i dea minute fundașului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑