Liverpool-Manchester City 2-1. Pas fals al echipei lui Pellegrini în lupta pentru titlu



01 марта 2015

**VIDEO** Liverpool-Manchester City 2-1. Pas fals al echipei lui Pellegrini în lupta pentru titlu

Manchester City a făcut un pas greşit în lupta cu Chelsea Londra pentru titlu, duminică, când a fost învinsă în deplasare de FC Liverpool cu scorul de 2-1, într-un meci contând pentru etapa a 27-a din Premier League.

Liverpool a deschis scorul prin Henderson (11), înainte ca Dzeko să restabilească egalitatea în minutul 25. După pauză, ”cormoranii” au marcat golul victoriei prin Coutinho în minutul 75.

În clasament, Chelsea se menţine lider cu 60 puncte, urmată de Manchester City, cu 55, iar Liverpool a urcat pe locul 5 cu 48 puncte, la egalitate cu Arsenal, locul 4.

În 2015, Liverpool este cel mai în formă club din Premier League, cu 20 de puncte câștigate. ”Cormoranii” sunt urmați de Arsenal (15 puncte) și Chelsea (14). City a câștigat doar 12 puncte de la debutul acestui an.

Echipa lui Brendan Rodgers a ajuns la 11 meciuri fără înfrângere în Premier League. Doar Juve (15) și Roma (14) au serii mai bune în acest moment decât Liverpool, în Top 5 campionate europene.

VEZI AICI rezumatul meciului Liverpool-City 2-1.

ECHIPELE

Liverpool: Mignolet - Can, Skrtel, Lovren - Markovic (Sturridge, 76), Henderson, Allen, Alberto Moreno (Kolo Toure, 83) - Lallana, Sterling, Coutinho
Antrenor: Brendan Rodgers

City: Hart - Zabaleta, Kompany, Mangala, Kolarov - Nasri (Lampard, 83), Yaya Toure, Fernandinho (Bony, 78), David Silva - Aguero, Dzeko (Milner, 58)
Antrenor: Manuel Pellegrini

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑