Stanciu: ”Rapid și Craiova s-au apărat ca la handbal. Nu e treaba noastră cine va fi antrenor din vară”



01 марта 2015

 

**VIDEO** Stanciu: ”Rapid și Craiova s-au apărat ca la handbal. Nu e treaba noastră cine va fi antrenor din vară”

Titular în meciul de la Craiova, încheiat la egalitate, 0-0, între CSU și Steaua, Nicușor Stanciu acuză starea proastă a gazonului, arbitrajul lui Marius Avram, dar și ineficiența propriei echipe pentru rezultatul înregistrat.

„Nu cred că am fost destul de inspirați la finalizare. Gazonul este și el foarte foarte prost, nu știu cum s-a putut disputa un meci de Liga 1 pe un asemenea gazon. Am înțeles că am avut și un penalty, dar nu trebuie să dăm vina pe arbitri. Noi trebuia să marcăm.

Nu ne este teamă că vom rata titlul. Dacă vom câștiga meciurile noastre, vom fi campioni, nu ne interesează ce fac celelalte echipe. Începând de joi, de la meciul din Cupă, cu Petrolul, trebuie să fim mai agresivi și să marcăm”, a declarat Stanciu.

Mijlocașul Stelei susține că lipsa de eficiență a roș-albaștrilor se datorează și tacticii abordate de adversarii Stelei, care se apără cu toată echipa atunci când întâlnesc campioana.

„Sincer, ne îngrijorează că nu am înscris de două meciuri, pentru că am avut multe ocazii. Dar nu ar trebui să facem mare tam-tam din asta. Echipele care joacă împotriva noastră, cum au făcut și Rapid și Craiova, se apără de parcă am juca handbal. Cum am mai spus, ar trebui să fim mai concentrați la finalizare și să marcăm pentru a ne face meciurile mai ușoare. Ei s-au apărat și, mai mult, practic a fost imposibil să dăm gol”, a mai spus fotbalistul de 21 de ani.

Stanciu, care a fost înlocuit în minutul 75 cu Gabi Iancu, îl susține pe Gâlcă, antrenorul Stelei, dar spune că nu-l interesează cine va fi tehnicianul echipei începând din vară.

"Nu luăm în seamă ce scrie presa. Domnul Gâlcă este antrenorul echipei, el vine zi de zi în vestiar, vorbește cu noi. Din vară nu este problema noastră, conducerea decide dacă va continua cu el sau vine altcineva”, a mai spus Nicușor Stanciu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑