Cârțu: ”N-am simțit că echipa a prins o formă deosebită în prima repriză. Fără pretenții mai mari!”



01 марта 2015

 

**VIDEO** Cârțu: ”N-am simțit că echipa a prins o formă deosebită în prima repriză. Fără pretenții mai mari!”

VIDEO CSU Craiova - Steaua 0-0. Sorin Cârțu, antrenorul oltenilor, a spus că, la cum s-au derulat ostilitățile din teren, echipa sa nu putea emite pretenții mai mari. Planurile tehnicianului s-au spulberat total după eliminarea lui Brandan.

Finalul partidei de pe ”Extensiv” l-a găsit pe Sorin Cârțu mulțumit de rezultatul de egalitate pe care Craiova l-a scos în fața Stelei. Mai mult, antrenorul i-a mulțumit și centralului Marius Avram, după cum se poate observa și din fotografia colegului nostru Răzvan Păsărică.

”E un rezultat pozitiv având în vedere că am jucat în 10 oameni în repriza a doua. Şi în prima repriză am simţit că echipa nu a prins o formă deosebită. Singurul target al nostru era să scoatem măcar un punct.

Nu am putut să pun în aplicare nimic în a doua repriză după eliminarea lui Brandan. Ne-am apărat destul de bine şi până la urmă rezultatul ne mulţumeşte”, a spus Cârțu.

Chestionat în privința formulei de start pe care a ales-o Costel Gâlcă, precum și a faptului că Prepeliță și Arlauskis au revenit la echipă, Cârțu a replicat:

”Steaua ne-a respectat, nu ştiu dacă a fost teamă sau frică. Poate mult mai mult decât la meciul din Cupă. A vrut să scoată maxim din acest meci. Noi ne aşteptam la situaţia asta, ca Prepeliţă şi Arlauskis reprimiţi.

Formăm o echipă contra căreia e greu să joci, asta pentru că noi intrăm mereu pe teren cu gândul la victorie”, a conchis Sorin Cârțu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑