4 din 4! Jose Mourinho a câștigat toate finalele de Cupă jucate cu Chelsea!



01 марта 2015

**4 din 4!** Jose Mourinho a câștigat toate finalele de Cupă jucate cu Chelsea!

Chelsea a câștigat finala Cupei Ligii Angliei, în direct la Digi Sport, învingând-o pe Tottenham cu 2-0, prin golurile marcate de Terry și Walker (autogol). A fost a cincea finală de Cupa Ligii câștigată de echipa londoneză, egalând-o astfel pe Aston Villa, care are tot cinci trofee. Doar Liverpool, cu opt, are mai multe!

Cupe ale Ligii Angliei câștigate:

1. Liverpool - 8
2-3. Chelsea, Aston Villa - 5
4-6. Tottenham, Manchester United, Nottingham Forest - 4

Jose Mourinho, aflat la a patra finală de cupă pe banca lui Chelsea - a treia în Cupa Ligii - a reușit să le câștige pe toate! Portughezul a cucerit Cupa Angliei în 2007 și Cupa Ligii în 2005, 2007 și 2015.

John Terry, marcatorul primului gol al lui Chelsea în finala cu Tottenham, a jucat a patra finală de Cupa Ligii - egalându-i pe Gerrard și Carragher (Liverpool) - și a 15-a finală (în orice competiție) cu Chelsea. Aceasta este, însă, prima din cele 15 în care fundașul central a înscris!

De altfel, Terry și Cech sunt singurii jucători din lotul lui Chelsea care au fost pe teren în toate cele trei finale de Cupa Ligii jucate de Chelsea cu Jose Mourinho pe bancă (2005, 2007, 2015).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑