Eugen Trică dă vina pe jucători, după 0-4 cu Pandurii: "Nu au avut atitudine de echipă mare"



01 марта 2015

**VIDEO** Eugen Trică dă vina pe jucători, după 0-4 cu Pandurii:  

VIDEO CFR Cluj - Pandurii Tg. Jiu 0-4. Înfrângerea la scor suferită de CFR Cluj chiar pe teren propriu în a doua etapă a returului l-a supărat pe antrenorul ardelenilor, Eugen Trică. Acesta dă vina pe jucători, spunând că se aștepta să vadă altfel de atitudine din partea acestora, mai ales după primirea primului gol.

Tehnicianul CFR-ului nu dă vina pe depunctarea definitivă primită de echipa lui în această săptămână, spunând că el și jucătorii au fost avertizați încă de la prima etapă a returului că decizia inițială s-ar putea menține. 

Pentru vișinii urmează meciul cu Universitatea Cluj, din turul semifinalelor Cupei României. "Trebuie să ne trezim, pentru că e foarte important!", avertizează Trică, în opinia căruia cea mai mare problemă a fost atitudinea propriilor jucători. "Mă așteptam la altceva de la ei", spune tehnicianul grupării din Gruia.

"Vreau să felicit Pandurii pentru jocul bun și pentru rezultat. Îl felicit și pe Edi Iordănescu, a așezat foarte bine echipa pe teren. Despre noi nu am ce spune, e un scor umilitor și îmi cer scuze in fața suporterilor pentru scor. Trebuie să ne revenim repede, fiindcă vine un meci foarte important, cu U Cluj, în semifinalele Cupei României.", a declarat Eugen Trică, la finalul meciului CFR Cluj - Pandurii 0-4.

"Nu ne-a căzut bine acest rezultat și ce m-a deranjat la jucătorii mei e atitudinea. Nu au avut atitudine de jucători care sunt la o echipă mare ca CFR Cluj. Mă așteptam la altceva din partea lor după primul gol. Sunt puțin supărat, dar trebuie să trecem peste acest meci.", a adăugat antrenorul CFR-ului.

"Nu mă gândesc că ar putea fi de vină depunctarea, fiindcă noi am fost anunțați încă de la prima etapă, de la meciul cu Piatra Neamț, că s-ar putea întâmpla acest lucru. O să analizăm ce am făcut rău, pentru că bine nu am făcut deloc astăzi. Nu comentez arbitrajul, nu înțeleg ce s-a întâmplat la golul lui Eric. Jucătorii spun că ar fi atins mingea cu mâna, dar dacă arbitrul așa a decis, asta este.", a mai spus Trică.

Fundașul Mario Camora a început ca titular în garnitura CFR-ului, dar a ieșit accidentat în minutul 36, nu înainte să salveze o minge de pe linia porții, la o ocazie mare a oaspeților. Este suspect de ruptură musculară și e văzut drept o lipsă importantă de către antrenorul grupării feroviare: "Camora e suspect de ruptură musculară. Tot respectul pentru el, de jucători din ăștia avem nevoie la CFR Cluj. Mai avem 12 jucători cu experiență în lot, după accidentarea lui".

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑