Argăseală: ”Am dominat clar meciul, dar au fost grave greșeli de arbitraj. Greu să arăți fotbal așa”



01 марта 2015

 

**VIDEO** Argăseală: ”Am dominat clar meciul, dar au fost grave greșeli de arbitraj. Greu să arăți fotbal așa”

VIDEO CSU Craiova - Steaua 0-0. Valeriu Argăseală, președintele roș-albaștrilor, a spus că trupa lui Gâlcă a vrut să facă spectacol în Bănie, dar n-a fost lăsată de apărarea supraaglomerată a oltenilor.

Argăseală era extrem de deranjat de maniera în care brigada de arbitri a lui Marius Avram și-a făcut treaba încât la declarațiile de după meci a explicat de ce ”a pierdut” Steaua la Craiova.

”Am pierdut un meci pe care l-am dominat de la un capăt la altul, un meci la care ei n-au avut niciun șut la poartă, dar și în care au fost grave greșeli de arbitraj.

Și aici mă refer la cele două faze din prima repriză, când Adi Popa a scăpat singur și a fost oprit pe motiv de ofsaid, la faza în care Varela a fost faultat în careu și nu s-a dat penalty. Nu știu cum a fost la Țucudean în ultimul minut...

Cred că astfel de jocuri vom mai avea, nu ca rezultat, ci ca desfășurare și cred că este greu să poți să arăți că vrei să joci fotbal, că vrei să faci spectacol”, a spus fostul arbitru.

În momentul în care a fost întrebat dacă după revenirea lui Prepeliță în formula de bază, se va produce și revenirea lui Arlauskis, Argăseală a ”driblat” elegant:

”Asta o să vedem. Nu vedeți că portarii nu prea au treabă la noi? Noi avem probleme cu apărările lor, care se pun pe două rânduri, situație în care este greu să marchezi, așa cum a fost și faza din minutul 90+4.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑