Donbaschet si-a consolidat pozitia de lider al campionatului



01 марта 2015

Detinatoarea titlului national a invins astazi formatia Gama Cahul cu scorul de 75 la 59. Donbaschet are in continuare un punct avans fata de echipa de pe locul doi.

 

Gama, detinatoarea Supercupei Moldovei, a  inceput furibund meciul. Baschetbalistii din  Cahul, cu Victor Mihailov in rol de marcator  principal, si-au creat un avantaj de 8 puncte  dupa prima repriza. Baietii de la Donbaschet  au luat apoi jocul in mainile lor si au produs  10 minute fantastice, in care au acumulat nu  mai putin de 34 de puncte. Dupa pauza mare,  oaspetii au revenit in forta si au redus din  diferenta. Donbaschet, cu liderul Eugen  Melnic, a replicat in stil de mare campioana  si nu i-a permis formatiei din Cahul sa  salveze meciul. Jucatorii Universitatii de Stat  au repurtat o noua victorie, scor 75 la 59. 

 

Eugen MELNIC, JUCATOR  DONBASCHET: "Este un meci principial, intre noi si Gama  Cahul. Jocul de astazi a fost cam slabut din  partea tuturor jucatorilor. Cred ca si echipa  din Cahul, si a noastra poate mult mai mult."

Anton RULEVSCHI, JUCATOR  DONBASCHET: "Ne pregatim de play-off, alegem sarcini  maxime pentru a ajunge in forma maxima  catre ultimul meci."

Alexandru SCUTELNIC,  JUCATOR GAMA CAHUL: "Meciul a fost greu, dar noi am facut tot ce  am putut. Am jucat cu liderul. Trebuie sa  incepem sa intinerim echipa"

 

Donbaschet si-a consolidat pozitia de lider al  campionatului Moldovei. Echipa Universitatii  de Stat are 23 de puncte, cu 2 mai multe  decat formatia Universitatii Agrare. Aceasta  din urma a invins-o cu 68 la 50 pe Soroca.  Pana la sfarsitul sezonului regular, in  competitia masculina mai sunt 2 etape. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑