Inter - Fiorentina 0-1. Victorie "violetă" după 15 ani la Milano! Salah, 3 goluri în 4 meciuri în Serie A



01 марта 2015

**Inter - Fiorentina 0-1.** Victorie

Fiorentina a obținut prima victorie pe terenul lui Internazionale Milano în ultimii 15 ani, în meciul din etapa a 25-a din Serie A.

Fără Tătărușanu, în continuare accidentat, oaspeții au avut prima ocazie în minutul 10, la lovitura liberă a lui Diamanti, respinsă de Handanovic. Cea mai mare șansa de gol a primei reprize i-a aparținut echipei lui Roberto Mancini: căpitanul Guarin a șutat în bară din afara careului, în minutul 35.

Intrat pe teren în prima repriză, în locul accidentatului Babacar, Salah a marcat pentru Fiorentina la 10 minute de la reluare, după o centrare a lui Pasqual, respinsă în față de Handanovic (55). A fost al treilea gol al egipteanului în 4 aparitii în Serie A.

Golgheterul campionatului, Icardi, a șutat peste poartă din poziție bună (72), înainte ca Neto să rețină lovitura de cap a lui Vidic (76).

Tomovic (83) și Savic (87) s-au accidentat după ce Montella terminase toate schimbările, astfel că Fiorentina a încheiat meciul cu 8 jucători de câmp. Nici cu doi oameni în plus, Inter n-a reușit egalarea. Scăpat pe contraatac, Palacio a preferat un șut în locul pasei la Icardi și nu l-a putut învinge pe Neto (84). Portarul brazilian a intervenit excelent și la lovitura de cap a aceluiași Palacio, în prelungiri (90+2).

Fiorentina ajunge, astfel, la 12 meciuri consecutive fără înfrângere, în timp ce Inter ajunge la 7 puncte de locurile care duc în cupele europene.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑