Măsuri disperate! Trică vrea să revină pe teren: "Sunt dispus, dacă FRF îmi dă acceptul"



01 марта 2015

 

**VIDEO** Măsuri disperate! Trică vrea să revină pe teren:

VIDEO CFR Cluj - Pandurii Tg. Jiu 0-4. Evoluţia slabă a CFR-ului îl determină pe Eugen Trică să ia măsuri radicale. Antrenoul clujenilor a fost
extrem de nemulţumit de atitudinea jucătorilor săi în eşecul categoric de duminică seara şi vrea să revină pe gazon.

Imediat după finalul partidei cu Pandurii, Trică s-a dezlănțuit la conferința de presă și a dezvăluit că ar vrea să dispute derby-ul cu rivala U Cluj, din Cupa României: "Am încercat să mă legitimez, dar nu am putut. Așa bătrân cum sunt, mai ajutam echipa. Nu avem ce face, dar trebuie să scoatem maximum. Eu sunt dispus, mâine, dacă Federația îmi dă acceptul să mă transfer, să mă legitimez, cu U Cluj sunt în echipă."

În cazul în care cererea lui ar fi acceptată de Federație, antrenorul clujenilor ar vrea să readucă pe teren alți doi jucători extrem de importanți în istoria trupei din Gruia.

"Vreau să intru, să le arăt și lor, jucătorilor mei, cum se joacă fotbal: cu atitudine și determinare. La 39 de ani, cât am, vreau să le arăt lor în teren, dacă mă lasă FRF să mă pot legitima. Și-l bag și pe Panin, o să îl iau și pe Anca, măcar să avem jucători", a conchis Trică.

47 de meciuri a jucat Trică în Liga 1 pentru CFR Cluj, în perioada 2007-2009

3 trofee a cucerit ca jucător Trică la echipa ardeleană: un titlu în Liga 1 (2007/2008), o Cupă a României (2008), o Supercupă a României (2009)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑