Gâlcă a avut o singură ofertă după despărțirea de Steaua. De nu poate antrena în Spania



01 июля 2015

 

**VIDEO** Gâlcă a avut o singură ofertă după despărțirea de Steaua. De nu poate antrena în Spania

Costel Gâlcă a câștigat cu Steaua aproape tot ce se poate pe plan intern în sezonul trecut - a ratat doar Supercupa României, în detrimentul Astrei, la loviturile de departajare -, dar de când s-a despărțit de gruparea din Ghencea a primit o singură ofertă concretă.

Tehnicianul, în vârstă de 43 de ani, a spus, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, de marți, 30 iunie, că nu se grăbește cu ofertele și că ia în calcul inclusiv varianta de continua în Liga 1.

”Până acum, am avut o singură ofertă concretă, dar nu am ajuns la vreun acord cu respectivul club, nimic mai mult. A fost vorba despre un club din țările arabe”, a spus Gâlcă.

Chestionat dacă respectivul club este Al Ittihad, acolo unde a fost antrenor Victor Pițurcă, de care șeicii vor să se dispenseze, Gâlcă a replicat:

”A fost din Arabia Saudită, dar nu este vorba de acel club. Vorbe multe, dar nimic concret.”

Gâlcă ar fi tentat să antreneze tot în Europa, campionatul spaniol fiind unul dintre visurile sale.

”Este greu să pătrunzi acolo, mai ales că sunt și foarte mulți antrenori. Chiar am vorbit mai devreme cu un bun prieten de-al meu de acolo care mi-a spus că în Spania au fost suspendate pentru doi ani de zile cursurile pentru Licența PRO tocmai din acest motiv, sunt prea mulți antrenori”, a conchis Gâlcă la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑