Gâlcă a dezvăluit ce jucător i-ar fi cerut lui Becali dacă rămânea la Steaua: ”A avut un an extraordinar!”



01 июля 2015

Gâlcă a dezvăluit **ce jucător i-ar fi cerut lui Becali** dacă rămânea la Steaua: ”A avut un an extraordinar!”

Costel Gâlcă a câștigat trei trofee cu Steaua, așteaptă acum să vadă pe ce drum o va lua, dar gândul că ar fi putut continua pe banca tehnică a roș-albaștrilor încă îl mai bântuie.

Invitat în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”, de marți seară, 30 iunie, Gâlcă a vorbit, printre altele, și despre ce transferuri ar fi făcut dacă ar fi rămas la Steaua.

”Mi-aș fi dorit foarte mult un Sânmărtean, asta i-aș fi cerut patronului. Și Cernat este un jucător foarte bun, a făcut un retur foarte bun, dar n-am lucrat cu el. În schimb, pe Sânmărtean l-am cunoscut mai aproape, plus că a avut un an extraordinar”, a spus Gâlcă la Digi Sport.

Ultima partidă amicală a Stelei se va disputa vineri, 3 iulie, contra celor de la FC Qarabagh, campioana din Azerbaidjan, ora 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

În momentul în care Lucian Sânmărtean a plecat la Al Ittihad și a relizat că nu se va aduce în schimb un jucător de același profil, Gâlcă a fost tentat să schimbe stilul de joc al echipei.

”Primul gând a fost să ne retragem puțin. Mă gândeam că astfel poate vom câștiga mai multă agresivitate. Și Sânmărtean recupera destul e mult, alerga destul de mult, deși mulți ziceau că nu aleargă, că nu mai poate, de unde?

Că el alerga mereu printre primii trei din echipă și recupera mult pentru că intuia pe măsură, știe să stea foarte bine în teren”, a mai spus Gâlcă la Digi Sport. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑