Gâlcă a dezvăluit care a fost momentul în care și-a dat seama că nu mai e dorit: "Simți oamenii din jur"



01 июля 2015

 

**VIDEO** Gâlcă a dezvăluit care a fost momentul în care și-a dat seama că nu mai e dorit:

Costel Gâlcă a câștigat toate cele 3 trofee cu Steaua la primul său an ca principal al unei echipe de club, dar finalul stagiunii a fost unul destul de tensionat pentru fostul tehnician al campioanei.

Învitat în emisiunea Digi Sport Special, Gâlcă a dezvăluit care a fost momentul în care și-a dat seama că nu mai e dorit la Steaua și că nu va continua pe banca roș-albaștrilor indiferent de deznodământul sezonului.

"Când vin înfrângerile acolo se vede tot. Simți oamenii din jurul tău, normal. Se distanțează puțin. Dacă erau la jumătate de metru se duc la un metru, un metru și jumătate distanță. E normal, e logic, pentru că nu mai cred în tine" a explicat antrenorul de 43 ani.

Momentul a venit evident după pauza de iarnă, atunci când Steaua și-a vândut cei mai buni oameni din tur, Keșeru, Sânmărtean și Szukala. Gâlcă e convins că transferurile au creat falsa impresie că Steaua e deja campioană.

"Până în iarnă a fost totul bine, s-au vândut jucatorii. S-au transmis practic niște mesaj că s-a câștigat campionatul, că suntem peste toți, că o să facem, că o să terminăm cu un avans de 20 de puncte. Până la urma am avut dreptate. Repet însă, responsabil sunt eu și vina a fost a mea pentru că eu sunt cel care a condus grupul, dar să nu uităm că au plecat acești trei jucători importanți" a completat fostul tehnician al campioanei.

După plecările din iarnă, antrenorul roș-albaștrilor a vrut să adopte o tactică mai defensivă, mai ales că pe lângă jucătorii tranferați a mai pierdut câțiva și din cauza accidentărilor sau neînțelegerilor în privința prelungirii contractelor. Gâlcă s-a temut însă că fotbaliștii rămăși în lot vor considera schimbarea drept un moment de slăbiciune.

"Au lipsit Arlauskis, Prepeliță, au mai lipsit și alții. La un moment dat am jucat fără 7-8 jucători care în tur au fost titulari. E mai greu să ai același joc, să mai ai consistență în joc. În acel momente pierzi enorm de mult. Stăteam si mă uitam și mă gândeam să trag echipa mai jos, să ne apărăm mai mult, să jucăm mai mult pe contraatac și cu atacuri rapide, dar șocul era prea mare pentru echipă și te vedeau jucătorii și te simțeau" a încheiat Gâlcă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑